Salty Seas - seilferie over hele verden!

Båtliv på nettet

Seilferier over hele verden

Velkommen til Salty Seas' katalog over de beste båtrelaterte steder på Internett. Du kan like godt bokmerke denne siden med en gang, for herfra kan du utforske nettet i timer og dager - uansett om du er mest interessert i seiling eller motorbåter, sjømannskap eller ramsalte historier. Kanskje vil du kjøpe noe og vil finne mer informasjon, eller sammenlikne priser. Eller du bare surfer. Uansett har vi hva du leter etter: Hundrevis av de beste båtstedene på Internett.

Det finnes ikke så rent få samlinger med båtlinker på nettet - særlig på engelsk - så hva er spesielt med denne? Vel, for det første så forsøker vi ikke å gi deg alt som har med båter å gjøre. Det kan høres ut som en god idé å ha alt på et sted, men erfaring viser at man fort ender opp med en mengde "døde" linker. Og en ting til: Når båtblader og andre forsøksvis profesjonelle nettsteder legger ut linker på nettet, så tar de betalt for det fra annonsørene. Dermed går du glipp av alle som ikke finner det kronene verdt å annonsere akkurat der. Men viktigst av alt er kvalitetsaspektet: Har du virkelig behov for å bruke mer tid på å surfe dølle steder med horribel design i jakten på nyttig informasjon?

Vi tror ikke det, og har derfor gjort det for deg. Og i prosessen har vi linket til alle de gode nettstedene vi har funnet: Steder med bra design og nyttig informasjon. Hvis det finnes unntak fra disse to kriteriene, så er det fordi de er for viktige til å gå glipp av: Dersom Volvo Penta eller Whitbread eller Beneteau lagde forferdelige nettsteder, så hadde de uansett vært viktige fordi de er ledende i verden på det de gjør. Men heldigvis har alle disse laget glimrende Web-sider. De vil du finne listet her, sammen med hundrevis av andre.
Tips en venn om Salty Seas!
Ditt navn:

Din E-mail:

Din venns E-mail:

ã Salty Seas
En ramsalt katalog fra
Salty Seas