Seilferier verden over med Salty Seas Yacht Charter AS

Bøker & Båter

Her finner du det meste av det beste når det gjelder bøker om båter og båtliv. De selges med 10-40% rabatt, og sendes raskt og rimelig fra England og hjem til deg.


 Bøker & Båter : En nettbasert bokhandel!

Hva vi gjør...

Velkommen til vår nettbaserte bokhandel. Vi har funnet et stort utvalg spennende bøker om det å overleve på de store hav - eller "salte historier", som vi kaller dem. Men du vil også finne bøker om seiling og seilbåter, regattaseiling, motorbåter, sjømannskap, båtbygging, paddling, romaner, samt losbøker for bestemte områder - f.eks. for de som skal seile Middelhavet eller Karibien. Dessuten kan du abonnere på båtblader med 25-85% rabatt!

Det er kun et lite fåtall av de bøker som utgis internasjonalt som blir oversatt til norsk (de finner du alle hos Bokkilden). Bestselgerne innen krim og data får vi jo, men på mer "smale" områder går vi glipp av det aller meste. Samtidig behersker mange nordmenn etter hvert engelsk mer enn godt nok til å lese bøker på originalspråket. Men norske bokhandlere vet å ta seg betalt, og det er ikke sjelden man finner bøker til det dobbelte av det dollar- eller pundkursen skulle tilsi. Det behøver du ikke lenger finne deg i!

...og hvordan

Vi samarbeider med Amazon.com og Amazon.co.uk, verdens største bokhandelfirma. Fra våre sider har du tilgang på alle deres 3 millioner titler innen bøker, CD og filmer. Men vi har valgt ut de beste bøkene fra båtrelaterte kategorier, og presenterer disse spesielt. Så mens alt er tilgjengelig via søkefunksjonen, så er de bøkene vi presenterer utvalgt fordi de har fått glimrende omtale fra kritikere og lesere. Ved å følge våre linker vil du kunne lese hva andre har å si om bøkene - og til og med legge inn din egen bokomtale for bøker du har lest!

The Boating Bookstore: Associates of Amazon.co.uk

Prisavslag på opp til 40%, og rask levering!

Amazon.com har gjort furore i alle markeder de har etablert seg i, med sitt enorme utvalg og svært lave priser. Selv inkludert frakt vil du som regel spare betydelige beløp på å bestille bøkene hos dem, fremfor å kjøpe dem i en norsk bokhandel. Og dersom bokhandelen må bestille boken for deg vil Amazon.com normalt også være mye raskere. Som regel går det ca. en uke fra du bestiller til du mottar bøkene, mens norske bokhandler ofte opererer med to til seks ukers leveringstid på bestilte bøker.

Den perfekte gave

Alle bøker kan bestilles gaveinnpakket og levert hvor som helst i verden, sammen med en personlig hilsen fra deg! Bøker er den beste gave du kan gi den båtfrelste...og vi har valgt de beste i genren. Dersom det skulle vise seg at han/hun har boken fra før, så er det full returrett.

Enkel bestilling og betaling online

Å handle er enkelt: Bare putt det du vil ha i handlekurven. Du kan lukke vinduer, ja til og med logge av og komme tilbake om en uke, systemet vil fortsatt gjenkjenne deg og holde orden på dine bestillinger! Og gjennom Amazons Netscape Secure Commerce Server kan du trygt betale med kredittkort. Du vil også se at Amazon har garanti mot kortmisbruk. Men du kan også faxe betalingsinformasjon, eller betale på annen måte.

Vi hører gjerne fra deg!

Hvis du har spørsmål eller kommentarer - eller kanskje en bok å anbefale? - så nøl ikke med å sende oss en email. Og husk å bokmerke denne siden, slik at du kan finne oss igjen fra tid til annen. For her vil det stadig skje ting fremover...

Klikk på en av kategoriene i menyen til venstre. Ingen meny? Klikk her!


The TeknoSurf AdWave
Tips en venn om Salty Seas!
Ditt navn:

Din E-mail:

Din venns E-mail:

ã Boating Bookstore, 2000
Et nettsted fra Saltyseas.com

boating booksboating books