Salty Seas - seiling overalt hvor solen skinner!

English version

Formidling av seilferier over hele verden

Vi seiler for gledens skyld, ikke for penger. Kanskje er nettopp det årsaken til at vi på få år har blitt landets ledende formidler av seilferier i utlandet. Oss er gitt den lykke i livet å selge noe vi virkelig tror på, og noe vi selv elsker å gjøre. Derfor er vi svært nøye med valg av samarbeidspartnere. Både fra oss og dem skal du kunne forvente topp kvalitet og service - og det til meget konkurransedyktige priser! Nesten alle seriøse charterselskaper baserer seg på et nett av agenter, så det koster ikke mer å bestille hos oss.

Salty Seas er innmeldt i Reisegarantifondet

Tryggheten med en norsk partner får du på kjøpet. Handler du med oss er det norske lover og regler som gjelder. Og som et av få selskaper i bransjen er vi innmeldt i Reisegarantifondet (RGF), noe som er en forutsetning for å kunne leie ut båt med skipper/mannskap, eller hjelpe dere med fly, hotell, regatta osv. i tilknytning til seilferien.

Til ankers utenfor Ithaka, Hellas sommeren 2003

Hellas 
Stedet det hele begynte for oss. En grundig presentasjon finner du på siden "Ute på det salte hav", og bilder finnes det også mange av! Så vil du sikkert forstå hvorfor Hellas er det soleklart mest populære målet for seilere i Middelhavet! 

Vi har for lengst oppnådd status som agenter for Hellas' største charterselskaper, og da i første rekke Vernicos Yachts. Vi har totalt over 600 seilbåter for utleie! Båtene kan seiles fra våre baser i Athen, Korfu, Lavrion, Rodos, Skiathos og Kos, en vei eller tur retur. Rutene kan også "skreddersys", slik at dere kan begynne eller avslutte på andre øyer etter ønske. Vi kan også tilby flotillaseiling, dykkerferier m.m. Og selvsagt også charter av større båter med mannskap - seilbåter, motorseilere, og skikkelige luksusyachter fra 40 til 200 fot. 

Øvrige Middelhav 
Kroatia er et fantastisk spennende "nytt" reisemål, og det har vi viet oppmerksomhet her. Du kan også seile med oss i Tyrkia, Frankrike, Korsika, Italia, Sicilia, Spania... Med baser i alle disse landene har vi full dekning for deg som ønsker å seile i Middelhavet.

Verden! 
Frister Karibien nå i vintermørket? Som norsk agent for verdens største charterselskap, Sunsail med deres datterselskaper Stardust og Sun Yacht Charter, kan vi tilby en mengde ulike områder for virkelig drømmeseilas: Cuba, de spanske eller britiske jomfruøyer, antillene, Grenadinene...vi har full dekning i Karibien! Eller kanskje du drømmer om enda mer eksotiske reisemål på den sørlige halvkule, slik som Tahiti eller Bora Bora, New Zealand eller Australia? Vi kan gjøre drømmene dine til virkelighet, og sannsynligvis mye rimeligere enn du tror. 

Større grupper - incentivcharter - regatta

Vi har også store båter med mannskap tilgjengelig i hver en solfylt verdenskrok, samt 75-fots America's Cup regattamaskiner og mye annet. Det er med andre ord mye vi kan tilby større grupper, f.eks. seilforeninger og bedrifter. Slike opplegg skreddersys på forespørsel, og inkluderer gjerne også dykkeekskursjoner, beach parties med BBQ og musikk, regatta, m.m. Og selvsagt må vi nevne den ramsalte regattaen Salty Seas Shetland Race!

Bilder av noen av våre utleiebåter

Ta en titt på sidene under for bilder og informasjon om noen av våre mest populære båter. Du kan også se detaljerte spesifikasjoner på disse og mange andre ved å følge linkene fra båtsiden

Mer informasjon

Dersom du vil ha mer informasjon - fargekataloger, prislister, ledige datoer, betingelser m.m. - så er det bare å fylle ut vårt forespørselsskjema. Du kan selvsagt også sende en e-mail. Har du kommet så langt at du vet du skal på seilferie, men vil gjøre en best mulig handel, bør du lese "Kjøpeguiden for seilferier!" Dessuten finner du svar på mye og mangt på vår SOS-side: Spørsmål Ofte Spurt!

Spesielle tilbud

Noen ganger må båter seiles fra et bestemt sted til et annet i løpet av en gitt periode. Det kan også være at båter ender sin leieperiode andre steder enn sine vanlige baser, eller utenfor det vanlige tidsrommet lørdag - lørdag. Slike charter kan ofte fås til kraftig reduserte priser. Dessuten kjører charterselskapene i perioder spesielle kampanjer. Ta en titt på tilbudssiden for å se hva som er tilgjengelig for øyeblikket. 

Fly til og fra reisemålet

Vi har laget en oversikt over hvordan man enklest kommer seg til og fra de mange reisemålene vi tilbyr verden over. Her kan du også se hvem som fly charterfly, og på hvilke dager. Merk at Salty Seas gjennom vår samarbeidspartner Kiriacoulis er den eneste som tilbyr seiling med start og slutt en hvilken som helst ukedag også i Middelhavet, der andre "tvinger" en til å seile lørdag/lørdag!

Investere i seilbåt

Gjennom Salty Seas kan du investere i seilbåt og tjene penger på å ha båt! Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er det ikke. Å eie en seilbåt blir nok aldri snarveien til rikdom, men det finnes meget gode alternativer til den tradisjonelle måten å ha båt på.

Salty Seas Hjemmeside | Båtferier | Forespørsel

Salty Seas Yacht Charter AS
info@saltyseas.com / www.seilferie.no
Daleveien 110
4328 SANDNES
Tlf 51628736 Fax 51628023

Copyright © 1995-2004 Salty Seas Yacht Charter AS


Visitors: