Månedens bilde

View site in English

Velkommen til Salty Seas

Takk for at du besøker Salty Seas. Dette er inngangsporten til seilferier over hele verden gjennom de ledende charterselskapene i verden.

Over hele kloden

Eller i det minste overalt hvor solen skinner! Med erfaring tilbake til 1995 har vi hjulpet tusenvis av seilere til å oppleve alle verdenshjørner. Vi begynte med de greske øyer og utvidet senere til andre destinasjoner i Middelhavet og Karibien. For tiden tilbyr vi mer enn 2.000 båter fra mer enn 40 baser.

Service og kvalitet

Vi er nøye med hvilke charterselskaper vi samarbeider med ved de ulike destinasjoner. Fra utsiden kan de ofte se like ut, med de samme baser og båtmodeller. Det stemmer ikke. Kvalitet, service og sikkerhet er viktige deler av en seilferie, og varierer mye mer enn prisene.

Salty Seas er helt uavhengig og står alltid fritt til å velge det som er den beste løsningen for deg som kunde. Men å booke med oss koster ikke noe ekstra. Alle charterselskaper behøver et nettverk av agenter til å representere dem. Noen av våre partnere er: Sunsail (verdens største charterselskap, og sammen med Moorings en del av TUI-konsernet), Kiriacoulis (det største charterselskapet i Middelhavsregionen) og Vernicos (den ledende operatør i Hellas).

mouseover