Destinasjoner

Det er bare å spørre, siden vi har kontakter de aller fleste steder hvor man driver båtutleie i noen skala. Hvis området er uegnet vil du få tilbakemelding om det, så det skader ikke å forhøre seg. Men dette er de mest populære destinasjonene:

Hellas: Totalt sett sannsynligvis det beste og mest varierte området i verden for seilere. Vi har tilgang på mer enn 300 båter her, fra baser i Athen, Paros (Kykladene), Skiathos (Sporadene), Kos og Rodos (Dodekaneserne), Korfu og Lefkas (de joniske øyer). Det tar mange år å "gjøre unna" Hellas, og da er det på tide å begynne på nytt...

Kroatia: En smellvakker kyst og et fortryllende øyrike. Området er preget av snille vinder og godt le, og passer derfor perfekt for de som har beskjeden erfaring. Dette er området for rolig seilas med familie og venner. Våre baser dekker hele området fra Pula i nord via Split til Dubrovnik i sør (og flere til).

Italia: Her finnes mange muligheter, fra Toscanas stille bukter og øya Elba til høyreiste Korsika (som dog er fransk) til sofistikerte Sardinia, sjarmerende Sicilia...

Middelhavet for øvrig: Vi har flere baser du kan seile fra i Tyrkia, og dessuten den franske riviera, Malta, Kypros og Spania med de baleariske øyene.

Karibien: Drømmen for mange! Skjønnhet, historie og mysterier. Vi har hundrevis av båter å tilby i et området som går fra Cuba i nord til Grenadinene i sør. Det inkluderer selvsagt populære steder som Tortola (de britiske jomfruøyer, BVI), St. Martin, Martinique og St. Lucia.

Eksotisk: Bora Bora og selskapsøyene. Seychellene. Australia. Thailand og Malaysia. Det finnes en hel verden av muligheter!

Utvalg av båter

De fleste av våre kunder seiler båter i størrelsen fra 32 til 55 fot, og da med to til fem doble lugarer. Typen båt varierer med selskap og destinasjon, men er alltid blant de ledende og best kjente. Det inkluderer Beneteau (Oceanis, Cyclades og First), Jeanneau (Sun Odyssey), Bavaria og Dufour. Vi har også et godt utvalg i katamaraner. Dessuten kan vi formidle kontakt mot større motor- og seilyachter for luksusmarkedet.

En stor andel av båtene er under 3 år gamle, mens andre er opp til 5 år. Det er disse båtene som klart foretrekkes av våre kunder. Bare unntaksvis anbefaler vi båter som er eldre enn 5 år.

Erfaringsnivå

De fleste av våre kunder kan seile fra før. Men alle som ikke kan har muligheten for å lære - og det beste er å lære gjennom seiling i praksis! Mangler du erfaring er det altså bare å ta kontakt.

mouseover