Kart over Kroatia

Våre baser for seiling i Kroatia er fra nord mot sør: Rovinj, Pula, Zadar, Trogir og Split. På en to ukers tur seiler man lett for eksempel fra Pula til Zadar og tilbake, og har da god tid til å besøke naturparken i Kornati-øyene, som jo ligger i dette området. En vei fra Pula til Split eller motsatt går også fint og uten at man stresser.

Klikk for mer informasjon om Kroatia!

Å reise til Kroatia

Flyplasser med internasjonale forbindelser finnes nær Split og Pula. Men noen masseturisme finnes jo ikke her, så ikke regn med å finne charterfly som passer. Rutefly går derimot med en stopp underveis. Et annet alternativ er å fly til Trieste i Italia, og så ta ferje over til Rovinj.

Men bor du i Sør-Norge og disponerer en brukbar bil, så kan både det enkleste og rimeligste være å kjøre selv. Selve kjøretiden fra du entrer Danmark - gjerne med nattferje slik at du starter uthvilt - er rundt 20 timer. Selvsagt behøver man ikke kjøre hele turen i ett strekk; ta heller noen hyggelige stopp underveis i de østerrikske alper og Italia, og gjør turen til en del av ferien! Hjelp til planleggingen finner du for eksempel hos ViaMichelin.

Hovedside Kroatia | Bilder | Litteratur | Vær | Charter | E-mail

Salty Seas Yacht Charter AS
info@saltyseas.com / www.seilferie.no
Daleveien 110
4328 SANDNES
Tlf 51628736 Fax 51628023 Mobil 91362800

Copyright © 1995-2003 Salty Seas Yacht Charter AS