Seilferie i Kroatia

Vår venn Smiley leker med oss...

Hvert år siden tidlig på 90-tallet har vi seilt i gresk farvann, noe som er rimelig godt dokumentert også på våre nettsider. Men nå i år ønsket vi å ta en titt på et nytt område: Kroatia. Det vil si: Nytt er det ikke, for kysten av Jugoslavia var kjent som et paradis for seilere allerede på 70-tallet, med sin fantastiske skjærgård og hundrevis av øyer. Men krig og uro satte en stopper for utviklingen. I 1995 kom freden, og nå er Kroatia for lengst et trygt lite hjørne av verden som ønsker turistene velkomne. Heldigvis er det ikke mange som har oppdaget det enda, så nå har man mulighet til å reise dit før hordene vender tilbake!

Billedreportasje: Bli med på tur!

La det være sagt med en gang: Vi koste oss glugg ihjel på turen! På forhånd var forventningene varierte; vi hadde hørt at det var vakkert, men antok også at det var et fattigslig område med spor av tidligere tumulter. Vi ble positivt overrasket over å finne et moderne og velfungerende samfunn. Bli med oss på tur!

Mer informasjom om Kroatia

Anbefalt seilsesong i Kroatia er fra tidlig mai og ut oktober. Detaljer finner du på vår værside. Vi har også satt sammen en side med anbefalt reiselitteratur. I tillegg finnes god generell informasjon hos Ferieguiden.no

Vi hjelper deg å planlegge turen!

Salty Seas Yacht Charter AS har tilgang på det meste og det beste av seilbåter i Kroatia, fra baser i Rovinj, Pula, Zadar, Trogir og Split. Mer om dette finner du via vår charter-side - eller du kan sende oss en forespørsel via skjema eller email. La det ikke bli med drømmen!

 

[ Skriv i gjesteboken ] - [ Les i Gjesteboken ]
[ GuestBook by TheGuestBook.com ]


Bilder | Kart | Vær | Litteratur | Charter | E-mail

Salty Seas Yacht Charter AS
info@saltyseas.com / www.seilferie.no
Daleveien 110
4328 SANDNES
Tlf 51628736 Fax 51628023 Mobil 91362800

Copyright © 1995-2003 Salty Seas Yacht Charter AS