Båteierskap og management

Vi har mange års erfaring med å legge til rette gode avtaler for båteierskap gjennom ledende charterselskaper. Såkalt "management" er den metode som brukes for å finansiere det meste av de mange tusen charterbåter som finnes på verdensbasis. Det finnes ulike varianter, men de faller i to hovedkategorier:

Full investering, årlig avkastning. Som eier investerer du her hele båtens verdi. På dette får du en avkastning på 8-13% per år, avhengig av båttype, destinasjon og avtalens lengde.

Delvis innbetaling. Du blir også her full eier av båten. Men du investerer kun en andel av båtens verdi. Resten nedbetales gjennom utleie. Egenbetalingen er typisk mellom 50% og 69%, igjen avhengig av båttype, destinasjon og avtalens lengde.

Uansett hvilken modell du velger vil du få glede av en omfattende egenbruk. Typisk vil dette være mellom fire og ti uker i året. I tillegg til din egen båt vil du kunne seile tilsvarende båter fra de øvrige baser. Du vil også kunne oppgradere til en større båt, dersom du har behov for det. Merk at uansett avtaletype blir alle kostnader, så som vedlikehold, forsikring og markedsføring, betalt av utleier. Det gjelder gjennom hele utleieperioden.

Blant båtene man kan velge i vil du finne Bavaria, Jeanneau, Beneteau og Dufour, og også flere typer av katamaraner. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å eie en båt i Middelhavet og nyte seilgleden uten båtlivets vanlige bekymringer!

mouseover