Gode tilbud

Charterselskapene gir rabatter av mange ulike grunner. Seiler man over lengre tid sparer det arbeid, så det vil man selvsagt oppmuntre til. Tidlig bestilling hjelper å planlegge sesongen, og innebærer ofte rabatt. I tillegg har man som kunde den klare fordelen å kunne få den båten man ønsker, der man ønsker den og når man helst vil.

De som i siste liten booker det som fortsatt er ledig gjør også nytte for seg. Det samme gjelder dem som tar korte enveisturer. Det har nå blitt vanlig å gi en kunde god rabatt for å flytte en båt dit den skal begynne sin neste tur, i stedet for å betale en skipper for å gjøre det.

Seilferie er svært avhengighetsskapende. Når sant skal sies kan det ofte virke temmelig kjedelig å være på ett sted i en uke, for den som er vant til friheten (og komforten) ved selv å seile fra sted til sted. En stor del av våre kunder kommer derfor tilbake gang på gang. Det skal man selvsagt premieres for!

Hva man kan forvente

Det finnes selvsagt tidspunkter hvor det ikke gis rabatt. Men typisk er rabatten for tidlig bestilling 5-10%. To uker eller mer med seiling gir ytterligere 5%, og det at man er tidligere kunde det samme. Sesongrabatter kan variere fra 5% til (sjelden) 25%. Å booke i siste liten eller ta transportetapper kan gi alt fra 10% - 50% under vanlig pris.

Det er viktig å være klar over at ikke alle rabatter kan kombineres. Bortsett fra transporter som er kortere enn en uke er det sjelden man oppnår mer enn 20% totalt. Men det forekommer, og vi vil alltid være oppdatert på våre partneres beste tilbud. Disse endres hele tiden og vil derfor ikke være å finne på denne siden, men heller bli publisert i vår nyhetsblogg.

Til slutt en advarsel. Å lete etter - eller forhandle seg frem til - den laveste mulige prisen for en bestemt båt, det er den sikreste oppskrift på en katastrofal ferie. Det vil som oftest lede frem til den mest desperate, minst kvalitetsbevisste leverandør. Å gamble med familie eller venners dyrebare ferietid på denne måten er ikke å anbefale. Vi gjør det ikke.

mouseover